Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar så är du alltid välkommen att kontakta oss. Börja gärna med att läsa bland våra frågor och svar, hittar du inte svaret på din fråga så kan du kontakta oss för personlig service. Observera att du inte kan ansöka om en bostad genom att kontakta kundservice.

Frågor & svar

Du kan enkelt säga upp din prenumeration under Mitt konto.

1. Logga in på ditt konto
2. Klicka på Premium under Mitt konto
3. Välj hantera och tryck sedan på ändra
4. Bekräfta din uppsägning

Observera att du inte kan säga upp din prenumeration under de första 24 timmarna p.g.a. tekniska skäl.

Observera att du inte kan säga upp din prenumeration via mail p.g.a. säkerhetsskäl.

För att återställa ditt lösenord klickar du här

Kontakta oss på support@bostadstrygg.se om du vill radera ditt konto.

Om du har en aktiv prenumeration behöver du först säga upp denna. Läs ovan under ”Hur säger jag upp min prenumeration?”.

Som PREMIUM-medlem får du en rad fördelar. Du får tillgång till samtliga bostäder och hyresvärdar så att du enkelt kan hitta din nya bostad.

Det är helt kostnadsfritt att registrera sig som gratismedlem hos oss. För hyresvärdar och säljare är det kostnadsfritt att lägga in bostadsannonser. Det finns dock en rad fördelar med att bli PREMIUM-medlem vilket ger dig full tillgång till hela vårt utbud.

Många hyresvärdar/uthyrare går noggrant igenom alla sökande innan de väljer ut några personer för vidare dialog. Det är därmed normalt att det kan ta upp till 10-14 dagar innan du får svar från hyresvärdar/uthyrare.


Särskilt i större städer där efterfrågan är väldigt hög kan det komma väldigt många intresseanmälningar för varje objekt vilket gör det svårt för hyresvärden/uthyraren att svara på alla meddelanden. De flesta väljer att enbart svara på de personer som de finner bäst lämpade för bostaden.

Övriga frågor

Skriv till oss